Koti-Medi
OTA YHTEYTTÄ 09679438

Ihmisten ja erityisesti vanhusten kunnioittaminen ja heistä välittäminen ovat perusarvoja Filippiineillä. Nämä arvot ja asenteen yhtiön perustaja SH (AMK) Maritel Kurittu on tuonut mukanaan Koti-Medi Oy:n hoivatoimintaan taatakseen parhaan mahdollisen hoidon asiakkaillemme.

Koti-Medi Oy:n muu tiimi koostuu johtoryhmästä ja yli 60 hoiva-alan ammattilaisesta. Joukkoomme kuuluu terveydenhoitajia, sairaanhoitajia, henkilökohtaisia avustajia, kodinhoitajia, lastenhoitajia ja lähihoitajia. Täysiaikaisia työntekijöitä yrityksessä on 24 kpl ja loput ovat alalle tyypillisiä tuntipalkkaisia keikkatyöntekijöitä.


Tuomas Kurittu

Ekonomi, toimitusjohtaja

Tuomas (s. 1954) on valmistunut Helsingin Kauppakorkeakoulusta (Nyk. Aalto Yliopisto) v. 1978 ja hän on ollut yksityisyrittäjä vuodesta 1982. Tuomas perusti yhden Euroopan ensimmäisistä pienvarastoyhtiöistä Espoon Minivarasto Oy:n v. 1993 ja rakensi sen kahdeksan toimipisteen ketjuksi Suomessa ja Ruotsissa. Hän teki myös samaan aikaan töitä alan suurimmassa eurooppalaisessa tavarantoimittaja/rakennusyhtiössä Steel Storage Ltd. Lontoossa vuosina 2001-2003 rakentaen pienvarastotoimipisteitä yhtiön asiakkaille ympäri Eurooppaa. Koska Tuomaksen työt vaativat yhä enemmän läsnäoloa Suomessa hän ja Maritel muuttivat takaisin Suomeen v. 2007. Silloin Maritel perusti Koti-Medi Oy:n toteuttaakseen elinikäisen unelmansa perustaa oma kotihoitoyritys. Myytyään Minivaraston Pelican Self Storage yhtiölle v. 2009 Tuomas jäi pois yhtiön palveluksesta v. 2010 ja ryhtyi Koti-Medi Oy:n 50% osakkaaksi sekä toimitusjohtajaksi, koska yhtiön kehitysnäkymät vaikuttivat lupaavilta. Tuomaksen tuotua 28v. yrittäjäkokemuksensa ja alkupääoman Koti-Medin kehitys on ollut vaikuttavaa. Tuomas on sarjayrittäjä, joka on perustanut useita yrityksiä uransa varrella. Tapana on ollut perustaa yritys, kasvattaa se riittävän kokoiseksi ja myydä pois – yleensä joko sijoittajille tai saman alan suuremmille toimijoille.


Maritel Kurittu

Koti-Medi Oy:n hallituksen pj., sairaanhoitaja (AMK)

Maritel on syntynyt Manilassa Filippiineillä v. 1968 ja hän on muuttanut Suomeen 90-luvun alussa. Hänellä on englanninkielen opettajan tutkinto Philippine Normal Collegesta Manilassa. Manilassa hän työskenteli englannin opettajana, vaikka halusi aina opiskella sairaanhoitajaksi. Tähän hänellä ei ollut kuitenkaan silloin mahdollisuutta. Vasta Suomeen muuttonsa jälkeen hän aloitti opinnot Espoon Omniassa v. 1994 ja valmistui sairaanhoitajaksi v. 1998. Hän teki päättötyönsä kotihoidosta, josta on myös aina ollut kiinnostunut. Työskenneltyään mm. Puolarmetsän Sairaalassa Espoossa Maritel muutti Tuomaksen kanssa Lontooseen, missä hän oli töissä eri sairaaloissa. Hän hoiti päätyönsä ohella keikkaluonteisesti myös potilaita kotihoidossa ympäri Etelä-Englantia.


Saija Hemming

Konttoripäällikkö, lähihoitaja

Saija (s. 1972) hoitaa Koti-Medi Oy:n laskutuksen, palkat ja muut hallinnolliset työt Tuomaksen apuna. Hän tekee myös halutessaan kenttätyötä toimistotöiden ohella. Saija on valmistunut lähihoitajaksi Helsingin Diakoniaopistosta vuonna 1996, työskennellyt Helsingin kaupungin Sosiaali -ja terveysviraston palveluksessa vuosina 1997-2006. Sittemmin siirtynyt toimistotehtävien pariin, joissa hän on työskennellyt viimeiset kymmenen vuotta. Suorittaa parhaillaan liiketalouden perustutkintoa.